180 nap indonézia...és egy új élet ugyanitt

180 nap indonézia...és egy új élet ugyanitt

A 180 nap után

Otthon, édes otthon..

2016. július 05. - Indanii

Eltelt a 180 nap Indonéziában..
Miközben ezeket a sorokat írom visszafelé tartok kishazámból. A 180 nap eltelte után haza látogattam, sajnos mindössze három hétre. Az, hogy csak ilyen rövid időre mentem, az Indonéziában kialakult új elfoglaltságaim sokaságának köszönhető. A sok új dolognak persze nagyon örülök, nem gondoltam volna fél éve, hogy ilyen lehetőségeket kapok az élettől, viszont ebben az új helyzetben ott a helyem. Így aztán az egyik szemem sír a másik meg nevet.
A síró szem a családom és a barátaim miatt sír és annyira sír, hogy alig tudom leírni ezeket a betüket :( Szeretem Őket!!! És már most nagyon hiányoznak! Mintahogy Budapestet, a magyar nyelvet és a magyar ételeket is szeretem, de ezekről könnyebben lemondok, persze ezek is hiányozni fognak. Nagyon jó volt otthon, mindig is ez lesz az igazi otthonom, történjék bármi!
A nevető szemem boldogan tekint a kialakulóban lévő új életemre, a kezdődő barátságokra és arra a csodálatos helyre, ahol mindez megvalósulni látszik, hogy hol is van az otthonom most kicsit zavaros, talán egyszer itt lesz, de inkább csak otthonosan fogom érezni magam, mert mint már írtam, mindig Magyarország lesz az igazi otthonom!   Felmerül a kérdés, hogy megéri e ilyen lemondások árán új életet kezdeni? Ezt majd az idő fogja eldönteni, de sajnos erősebb az érzésem még mindig, hogy Magyarország számomra megélhetési és gazdasági szempontból megszünt létezni. Annak örülök, hogy a jó dolgok jutnak csak eszembe, ha Magyarországra gondolok. Megszüntettem minden gazdasági kapcsolatomat vele és megszüntek a rosz érzéseim is. Csak azokra gondolok utálattal, akik ilyen helyzetet teremtettek Európa közepén, remélem elöbb-utóbb megkapják mind méltó büntetésüket az élettől...vigyázat "urak" a karma létezik és a sors jó eséllyel vissza adja mindenkinek, azt amit megérdemel..! A blog írást nem szeretném abbahagyni, tervem utazni a jövőben is Ázsiában, izgalmas és érdekes helyekből akad még bőven, ezeket a kalandokat pedig az elmúlt félévhez hasonlóan, sok képpel fűszerezve szeretném megmutatni. Szóval várhatóak posztok a kalandokról és tervezem, hogy a "szürke" hétköznapokról is megemlékezem néhanapján, van egy olyan érzésem, hogy lesz miről írnom..:)
A képmentes posztért elnézést, de ide most nem passzol egy sem a rendelkezésre állók közűl..

A bejegyzés trackback címe:

https://180napindonesia.blog.hu/api/trackback/id/tr178868370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márti Greguska 2016.07.17. 00:17:54

Dani, szeretnem felvenni Veled a kapcsolatot. Puszi

Karolina Kocsis Tanwir 2021.08.18. 06:03:16

Örülök hogy egyre több magyar érdeklödik Lombok felöl.Így ha egyszer visszamegyünk Lombokra lakni akkor remélem hogy fogom sokat a magyar nyelvet hallani és lesznek magyar barátaink.
süti beállítások módosítása